L’ajuntament de Tordera aprovarà avui les ordenances fiscals per a l’exercici 2016.


03524L’ajuntament de Tordera convoca avui ple ordinari amb 8 punts en l’ordre del dia. Entre els punts proposats destaca l’aprovació provisional de les ordenances fiscals per a l’exercici 2016. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia avança que l’ajuntament no apujarà impostos i taxes per l’any vinent.

alcalde previa ordenances

El ple també preveu l’aprovació de les ordenança reguladora del servei de Taxi. En l’apartat de mocions, tots els grups menys el PP presenten dues mocions en nom de la plataforma ciutadana per un nou model de gestió del litoral i en motiu del 75è aniversari de l’assassinat del president Lluís Companys. Finalment, tots els grups municipals presenten una moció de suport per exigir una nova llei reguladora del dret a l’habitatge que garanteixi les mesures de mínims per fer front a l’emergència habitacional.

La sessió acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. El ple començarà a les 8 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.