El CEEB Tordera es reforça amb diversos fitxatges nord americans per acabar de completar les plantilles


ceeb fitxatgesEl Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera durant aquestes dues setmanes ha fet un parell d’incorporacions per completar els dos projectes esportius sèniors, tant el masculí com el femení. Pel que fa a la primera catalana femenina, han fitxat a la Kiera Clark, ella és de la universitat d’Arkansas Little Rock (Texas). La jugadora prové del Reus Deportiu. Ocuparà la posició de ala-pivot i ja va debutar amb el primer equip del CEEB la setmana passada. La Kiera ens explica com ha trobat l’equip torderenc.

Clark fitxatge 1

L’altre incorporació prové de la Lliga ACB de Portugal. L’Slim Magee medeix 2m 11cm i és provinent de New Orleans (Louisiana). Té experiència amb el bàsquet espanyol a la lliga EBA amb el “Basket Azuqueca”. Ell jugarà de pivot a l’equip masculí de la segona catalana i debutarà aquest proper cap de setmana en el poliesportiu davant el CB Salt. El jugador ens comenta quina primera experiència ha viscut amb el club, l’equip i el bàsquet català.

Magee fitxatge 2

No és la primera vegada que els primers equips del CEEB incorporen jugadors/es provinents de fora de Catalunya amb l’objectiu de trobar una bona oportunitat en el bàsquet europeu.