La Biblioteca de Tordera estrena programa informàtic per a la recollida de llibres i potencia l’ús de l’equipament entre els joves


bibliotecaLa Biblioteca de Tordera presenta noves propostes per intentar millorar l’experiència dels lectors. La primera tindrà a veure amb la recollida i desada de llibres, intentant informatitzar el procés per tal de facilitar-lo tant als lectors com als treballadors de la biblioteca. Ens ho explica amb més detalls el regidor de Cultura, Josep Llorens.

llorens novetats biblio 1

Un altre repte que es pretén assolir és intentar aconseguir que els joves entre catorze i vint anys facin un major ús de la biblioteca municipal. Escoltem Josep Llorens.

llorens novetats biblio 2

Recordeu que podeu gaudir de les novetats de la Biblioteca, de dilluns a divendres de 16:00h a 20:30h, els dimecres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:30h, i també els matins de dijous a dissabte de 10:00h a 13:00h.