El primer equip del CPTordera segueix sense entrenador


Destitucio CPTorderaEl passat 18 de setembre, la junta directiva del Club Patí Tordera va comunicar que destituïa David Noguera, l’entrenador del primer equip de la primera nacional espanyola. Disset dies després de prendre aquesta decisió, l’entitat torderenca encara no ha donat cap pista, ni ha desvelat el nom de la persona que ha d’ocupar aquest càrrec. Tot i així, l’equip segueix amb total normalitat el treball específic de pretemporada amb el coordinador esportiu Sergio Alonso. A l’espera de qualsevol moviment vers la direcció de l’equip, recordem que la temporada d’hoquei sobre patins comença el dissabte 17 d’octubre en el Parroquial, contra el Mataró. Des del club expliquen que encara estan immersos en negociacions i valorant la millor opció per a l’entitat i també per al bloc, que no ha patit cap canvi des que es va fer la substitució de l’entrenador. De fet, aquest dijous a les 21:30h, els torderencs disputaran un partit de la copa Penedès en el Parroquial contra l’Arenys de Munt.