Resolts definitivament els problemes de subministrament d’aigua a Roca Rossa i Can Camps


caseta_rebombeig.jpg.300x170Aqualia, empresa concessionària de la gestió integral de l’aigua a Tordera, informa que des de finals de juliol els sistemes de distribució d’aigua de les urbanitzacions de Roca Rossa i  de Can Camps estan connectats al sistema de distribució d’Àgora Parc.

Aqualia ha instal·lat uns 3 quilòmetres de canonada de diferents diàmetres i timbratges, per tal d’enllaçar per una banda, el dipòsit nº3 de la urbanització d’Àgora amb el dipòsit de Roca Rossa, i per l’altra, entre el dipòsit de Roca Rossa i el dipòsit nº2 de Can Camps.

També ha estat necessària la construcció de dues estacions de rebombeig, una entre el dipòsit nº3 d’Àgora i el dipòsit de Roca Rossa, capaç de elevar l’aigua a mes de 200 metres d’alçada, i una altra entre el dipòsit de Roca Rossa i el dipòsit nº2 de Can Camps. Ho explica el cap de servei d’aigües a Tordera, Damià Muñoz.

aqualia 1

Damià Muñoz apunta que d’aquesta manera s’han solucionat els problemes de subministrament i restriccions del servei que, durant l’època estival, patien els veïns de Can Camps i Roca Rossa, degut als escassos recursos dels aqüífers dels diferents punts de captació d’aquestes urbanitzacions.

aqualia 2

Aqualia té pendent actuacions a Hortsavinyà i Can Domenech, ja que en determinats moments de l’any, pateixen problemes d’abastament.