Diversos esportistes torderencs participen en la campanya “Guanyarem”


Ups4fIwgEl dilluns 7 de setembre es va presentar a Barcelona una campanya impulsada per la plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per donar suport a l’esport català. El manifest de la campanya explica que l’esport és un motor històric de la societat catalana, que el practiquen més de tres milions de ciutadans a Catalunya i que, per la disminució dels recursos econòmics, un creixent intervencionisme extern i l’aprofundiment dels greuges històrics ara està en perill. Diversos esportistes de Tordera també formen part de la campanya. El porter del Vilafranca, Gerard Camps, el seleccionador català d’hoquei sobre patins, Jordi Camps, l’Albert Torrent. entrenador esportiu, triatleta i creador del projecte “MediTRIrrani” o el segon porter del CPTordera, Bernat Camps, són algunes de les cares que apareixen en la campanya. El jugador torderenc del Shum Maçanet, Adrià Martos Sais, també hi apareixerà en els propers dies. En declaracions a Ràdio Tordera tots ells ens expliquen el perquè de la seva participació en aquesta iniciativa.

mix guanyarem

La campanya “Guanyarem” pretén donar visibilitat a l’esport català per convertir-lo en un referent internacional.