El festival La Peixera finalitza demà dissabte amb una trobada de “swing”, música i humor.


cartell peixeraLes activitats de La Peixera continuen demà dissabte amb més novetats. La propera sessió, que serà l’última d’enguany, començarà a dos quarts de set de la tarda amb una trobada de ballarins de “swing” a la plaça de l’Ajuntament. Des de l’organització, informen que hi haurà servei de dutxa per aquells que ho desitgin. Després, el festival es traslladarà fins el Parc Prudenci Bertrana, on es farà el sopar, que, en aquest cas, consistirà en “montaditos”. Ja a la nit, la programació de La Peixera seguirà sota l’emblemàtica carpa de circ. La sessió de dissabte estarà presentada pel jove Pulmon Beatbox. Marta Dalmau, membre de La Peixera, ens avança les propostes artístiques per la nit de dissabte.

peixera 1 agost

La Peixera tancarà la seva edició del 2015 demà dissabte, 1 d’agost, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament amb la trobada de “swing”. Al vespre, les actuacions tornaran al Parc Prudenci Bertrana.

El festival està organitzat per l’entitat La Peixera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca