El primer equip del CFTordera comença la pre-temporada la setmana que ve


futbol tarruellaNormalment el mes d’agost per els equips torderencs significa la posada en marxa per la propera temporada. Els més matiners un any més seran els del Club Futbol Tordera i en concret el primer equip que milita a la segona catalana de futbol. Ens ho ha explicat el nou director esportiu de les categories amateur i juvenil de l’entitat Dan Garcia.

Garcia pre 1

Garcia recorda que abans de prendre el càrrec ja treballaven per aquest nou any. De fet, també ha estat un mes de juliol intens per la direcció esportiva.

Garcia pre 2

Durant les properes setmanes els jugadors es sotmetran a diverses sessions d’entrenament diàries i enfrontaments amb diversos equips. El primer equip del CFTordera disputarà el diumenge 16 agost un triangular a Malgrat de Mar entre l’equip amfitrió i el Lloret de 1era Catalana. El dimecres 19 a les 20:00h del vespre hi haurà un altre amistós en aquest cas contra el Sant Pol en el municipal d’esports. El diumenge 23 d’agost hi haurà el tradicional partit de festa major contra el Lloret de 1era catalana. L’horari d’aquest partit encara està per confirmar. I per acabar l’agenda de partits de pre-temporada el dimecres 26 a les 20:45h en el municipal d’esports rebran l’Arenys de Mar i la última cita serà dissabte 29 contra el Girona “B” a les 20:00.

Una de les novetats que presenta el nou entrenador Joan Tarruella són alguns mètodes d’entrenaments nous i l’aplicació de Yoga per l’equip.

Garcia pre 3

El dimarts que ve el 1r equip està convocat a les 20.45h en el camp per al 1r entrenament. El filial ho farà el dilluns 10 d’agost.