L’ANC de Tordera aprova sumar-se a les llistes el 27S


assembleaL’Assemblea Nacional de Catalunya de Tordera ha aprovat aquest cap de setmana implicar-se políticament en el procés sobiranista, és a dir, formar part de les llistes de cara a les eleccions del 27 de setembre. Concretament, el 96 per cent de socis de l’ANC hi han votat a favor. Àngel Vallicrosa, és el portaveu de la Territorial de Tordera.

anc 1

D’altra Banda, El Secretariat Nacional de l’ANC diu “sí” a impulsar una llista “sense polítics en actiu” de cara el 27-S, tal com proposava Òmnium. Una iniciativa que ERC accepta i que la CUP també veu bé si després es convoquen unes eleccions constituents.  A través d’un comunicat, l’entitat liderada per Jordi Sánchez afirma que “la llista per la independència” ha de reflectir la màxima unitat de les forces sobiranistes i de la societat civil.

A més, també estableix que aquesta proposta contempli “tots els passos a desenvolupar per tal que el procés continuï amb la màxima seguretat jurídica i s’assoleixi el reconeixement internacional de Catalunya com a estat independent”. Àngel Vallicrosa defensa la proposta com una bona via per aconseguir la independència.

anc 2

A Tordera la territorial esta preparant diferents accions que serviran per organitzar la propera diada de l’11 de setembre amb la intenció d’omplir l’avinguda Meridiana de Barcelona.

anc 3

L’ANC assegura que treballarà per tal que la proposta asseguri la governabilitat a partir del 27-S.