El Club Patí Tordera organitza un entrenament de portes obertes per donar a conèixer el primer equip i la nova junta directiva


IMG-20141007-WA0002Tal com ja van avançar fonts properes al club, la setmana passada i van tornar-ho a confirmar aquest dilluns dins de l’assemblea, la nova junta directiva del Club Patí Tordera organitza per a aquest vespre un entrenament de portes obertes per a tots els socis, simpatitzants i aficionats a l’entitat. L’objectiu principal és donar a conèixer la nova plantilla del primer equip, el nou projecte esportiu, encapçalat per David Nogueras, els nous fitxatges i els nous membres de la junta directiva que van agafar la gestió del club aquest mateix dilluns. L’entrenament serà aquesta mateixa tarda a partir de les 20:30h obert a tots els torderencs i torderenques.