El pavelló de la Concòrdia acollirà diumenge la fase final de la copa ACHP sub-23 d’hoquei sobre patins


CartellSub23TorderaAquest proper diumenge, el pavelló de la Concòrdia acollirà la segona edició de la fase final de la copa de l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins sub-23. És una competició organitzada per la Federació Catalana de Patinatge amb els filials dels clubs que participen a l’OK Lliga. Carme Vila, presidenta del Club Patí Tordera, ens explica el perquè el nostre municipi acull aquesta fase final.

Vila copa 1

Voltregà, Igualada, Reus, FCBarcelona, Sant Cugat, Noia Freixenet, Lleida i el CPTordera són els equips que lluitaran per la copa ACHP. Vila treu pressió a l’equip torderenc i assegura que el principal objectiu no és guanyar el títol.

Vila copa 2

Els enfrontaments començaran diumenge a les 9:30h del matí i el debut del CPTordera serà contra el Reus Deportiu a les 13:15 h. A la tarda es disputaran les semifinals; a les 19 h hi haurà un partit de la categoria escola entre el Tordera i el Lloret, i a les 20 h la gran final en el pavelló de la Concòrdia. L’entrada és gratuïta i des de club es convida la gent del poble perquè doni suport als de casa.