Els hospital de Blanes i Calella realitzen una campanya de recollida de llet.


recollida lletL’empresa que gestiona el servei de neteja dels centres de la corporació de salut del Maresme i la Selva s’ha adherit a la  campanya “Cap nen sense bigoti”  que està realitzant ”La Caixa” pel Banc d’Aliments. Es tracta d’una recollida de llet que respon a la demanda que ha fet el Banc d’Aliments per incidir en  la necessitat que tenen molts nens i nenes de consumir una quantitat de llet diària. I que molts d’aquests infants no prenen per falta de recursos de les seves famílies i per la falta d’existències d’aquest producte en els Bancs d’Aliments. Jaume Giró, director de l’obra social de la Caixa apunta que el banc d’aliments i la Caixa tenen el mateix objectiu, trobar una solució per a que no hi hagin nens i nenes que tenen deficiència de llet.

cap nen sense bigoti

El punt de recollida està ubicat fins al 31 de maig als hospitals de Blanes i Calella, al vestíbul principal dels dos centres. Els brics es retiren diàriament i s’aniran emmagatzemant. Al finalitzar la campanya, tota la llet recollida es lliurarà al Banc d’Aliments.