El CFTordera vol seguir puntuant i el CBTordera lluitarà per seguir a tercera catalana


FIndeLa majoria dels primers equips torderencs van posant el punt i final a les fases regulars. De fet, només dos conjunts disputaran partits aquest proper cap de setmana. Són partits claus per al seu futur en les respectives lligues. El sènior masculí del Club Bàsquet Tordera està lluitant per no perdre la categoria en les fases de permanència. Els torderencs ja van fer un pas de gegant en imposar-se a casa per 80-74 en el CB Vilablareix. Aquest dissabte, a les 18:00h es disputarà la tornada a domicili. Si aconsegueixen la victòria s’hauran salvat. En cas contrari, hauran d’enfrontar-se en una tercera volta en el poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

El Club Futbol Tordera té una altra final aquest diumenge a les 17:00h de la tarda, al camp del Besalú. Els torderencs, que es troben fora del descens, voldran mantenir aquesta plaça tan desitjada una jornada més. Els locals ja estan gairebé salvats de la categoria. Serà un partit que podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera.

Us recordem que aquest diumenge, a causa del programa especial per al seguiment de les eleccions municipals, el Show dels Esports no farà programa i la retransmissió del futbol no s’alterarà durant la disputa del partit.