EL PRESIDENT DEL CLUB BÀSQUET TORDERA, LLUÍS MOTA, DESMENTEIX ELS RUMORS SOBRE LA DIMISSIÓ A FINAL DE TEMPORADA


lluis motaEl dijous de la setmana passada el president del Club Bàsquet Tordera, Lluís Mota, a través del grup oficial de l’entitat esportiva, va publicar un missatge que desmentia els rumors que corren pel pavelló poliesportiu i que el situen fora de la presidència a finals de temporada. Ell mateix, en declaracions en el Show del Esports, unes hores més tard, va tornar a desmentir-los.

Mota rumors

Mota va recordar que l’assemblea ordinària del club celebrada el juliol del 2014, havia atorgat dos anys més de mandat a la junta actual amb l’aprovació dels socis, i que aquest mandat finalitzarà el juny de l’any 2018. El president del CBTordera es mostra motivat i amb ganes d’afrontar aquests anys de la mateixa manera que va assegurar que no repetiria candidatura quan finalitzi el període.