UN VEHICLE IMPACTA A L’APARADOR D’UN NEGOCI DEL CENTRE URBÀ DE TORDERA SENSE DEIXAR FERITS. EL CONDUCTOR, VEÍ DE TORDERA, VA DONAR POSITIU A LA PROVA D’ALCOHOLÈMIA.


accident xampanyAparatós accident aquest dissabte a la tarda al centre urbà de Tordera, que per sort només va acabar amb un bon ensurt.

Pels voltants de dos quarts de 5 de la tarda d’aquest dissabte, un cotxe esportiu de color negre que pujava el Camí Ral va perdre el control del vehicle i va impactar a l’aparador del local de Sara Xampeny Estilistes, entrant per complet a l’interior de la perruqueria. Per davant, també va arrossegar un ciclomotor que, en el moment de l’accident, estava estacionat a l’entrada del negoci. Per sort, cap dels treballadors i clients que eren dins el local va patir ferides greus, i els danys només han estat materials.

El conductor del vehicle, un home de mitjana edat i veí de Tordera, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local, Bombers i serveis d’emergències mèdiques.

A través de la seva pàgina de Facebook, des de Sara Xampeny Estilistes agraeixen la col·laboració dels veïns i la ràpida intervenció dels cossos de seguretat locals. Aquest matí el local estarà tancat, per poder reparar les destrosses que va causar l’impacte del vehicle. La previsió dels propietaris és poder obrir aquest proper dimarts amb plena normalitat