UN COTXE PERD EL CONTROL I S’ENCASTA CONTRA UN ELEMENT DEL SKATE PARC DE SANT PERE.


IMG-20150331-WA0002Aquest migdia, un cotxe de la marca Mercedes ha perdut el control a la carretera Gi-512 a l’alçada del veïnat de Sant Pere i s’ha precipitat fins a l’interior del skate parc, situat a la zona de la pista coberta. Afortunadament, en aquell moment no hi havia cap nen jugant a la zona i el cotxe ha acabat encastat contra un dels elements que utilitzen els patinadors.

Segons fonts municipals, en l’accident s’han vist implicats dos vehicles que venien de la rotonda de Can Bartolí direcció Hostalric. El Mercedes s’ha sortit de la via, perquè quan volia avançar l’altre cotxe, aquest ha volgut girar a l’esquerra. En l’acció d’evitar el xoc, el Mercedes ha anat a parar dins l’Skate Parc. El conductor ha resultat ferit lleu.