IniciNoticiesMedi ambientLA COOPERATIVA SOM ENERGIA INSTAL•LA UNA CALDERA DE BIOMASSA A L ESCOLA...

LA COOPERATIVA SOM ENERGIA INSTAL•LA UNA CALDERA DE BIOMASSA A L ESCOLA TALLER MAS RITORT DE TORDERA.

Logo-SomEnergia-Verd-3002L’escola taller Mas Ritort de Tordera s’ ha vist beneficiada aquest 2013 amb l’ instal·lació d’ un sistema de biomassa que permetrà un estalvi de 12.000 euros. L’ instal·lació de la caldera ha estat finançada per la cooperativa Som Energia.

El centre de Mas Ritort, funciona com una institució d’ acollida de menors en situació de risc social, té una superfície de 600m2 i compta amb una capacitat de 24 nois entre 12 i 18 anys.

Aquesta cooperativa gestionarà la venda  energètica durant cinc anys i després passarà a ser propietat de l’ escola-taller. Marc Roselló és el president de la cooperativa Som Energia.

som energia 1

La caldera s’ alimenta amb llenya procedent de boscos del Montseny.

Som Energía és una cooperativa que té la finalitat de promoure la participació ciutadana entorn a canviar el model energètic. Marc Roselló aposta per fomentar la sostenibilitat i la gestió de recursos propis.

som energia 2

Entre els projectes de Som Energia destaquen vuit instal·lacions fotovoltaiques, la instal·lació de biomassa a Tordera i un projecte per l’ instal·lació d’ una planta de biogàs.

ÚLTIMES NOTÍCIES