EL PARTIT POPULAR DE TORDERA DEMANA QUE ES RETIRI LA BANDERA ESTELADA INSTAL·LADA A LA PLAÇA PAU CASALS.


IMGP7201El grup municipal del Partit Popular, va aprofitar el ple d’ahir,  per demanar que l’ajuntament de Tordera retiri la bandera estelada que s’ha col·locat a la rotonda de la plaça Pau Casals ja que es tracta d’una bandera no oficial i que, segons indiquen,  ha provocat divisió entre la ciutadania. El regidor Xavier Martín va assegurar que la celebració de la fira independentista Estelània i la col·locació de la bandera estelada ha costat al poble més de 2000 euros.

estelada pp

El regidor de cultura, Josep Llorens no va entrar en polèmiques i va obviar respondre la petició de retirar l’estelada. Malgrat això recordava que la fira Estelània estava organitzada per l’ajuntament i la instal·lació de l’estelada ara promoguda per la delegació local de l’assemblea nacional catalana amb el suport del consistori.

estelada ciu

La fira itinerant “Estelània” va fer parada a Tordera, el passat 1 de juny,  unint en un mateix espai entitats i associacions, projectes, artesans i empreses de l’entorn del moviment independentista. Aprofitant la celebració de la fira “Estelània”, la delegació de Tordera de l’Assemblea Nacional Catalana va organitzar l’acte d’hissada de la bandera estelada, que oneja a la plaça Pau Casals.
One thought on “EL PARTIT POPULAR DE TORDERA DEMANA QUE ES RETIRI LA BANDERA ESTELADA INSTAL·LADA A LA PLAÇA PAU CASALS.

Comments are closed.