DERROTA DEL CB TORDERA CONTRA EL DISPUIG FONTAJAU EN EL PRIMER PARTIT DE TEMPORADA, MENTRE QUE EL SÈNIOR FEMENÍ VA GUANYAR.


El primer equip del Tordera va caure derrotat davant l’equip gironí, en un encontre on els protagonistes varen ser els àrbitres ja que en cap moment van deixar posar-se davant en el marcador a l’equip local. Tot i els alts i baixos en el joc de l’equip, el Tordera va estar en tot moment ficat en el partit fins el minut 4 de l’últim període, on l’entrenador local va ser desqualificat amb dues faltes tècniques. Es aquí on els gironins amb 64 punts van ampliar el marcador fins arribar als 86 en només 5 minuts. El proper partit es disputarà a camp contrari,el proper 19 de gener contra el C.B.Olot-Puigsacalm, equip que actualment ocupa la Penúltima posició del campionat, pel que fa al Tordera, es troba en una vuitena posició.

Novena victòria del sènior femení per 78-64 en un partit molt estrany on s’ha guanyat mes per errors del rival que per mèrits propis. Esperem tornar a veure el sènior femení de fa unes jornades, que contagiava a tota la grada amb la seva il·lusió i ganes de guanyar. Cal destacar que seguim en les primeres posicions i que s’ha de fer un sobreesforç perquè el somni segueixi viu. Proper partit, dissabte dia 19 contra el Vilablareix, recordem que actualment, les noies del CB Tordera es troben en una vuitena posició.