EL CF TORDERA PERD DAVANT EL SALT, ENCARA QUE CONTINUEN TERCERS EN LA CLASSIFICATÒRIA, ES DISTÀNCIA TRES PUNTS DEL SEGON CLASSIFICAT.


El CF Tordera va perdre contra el Salt per 3 a 1, en una primera part molt positiva per al equip local. Després del descans, i amb un avantatge de dos gols en el marcador, va arribar el gol del Tordera davant la poca concentració inicial d’ aquests. Davant aquest esdeveniment, el Salt va tornar a agafar ritme al partit i va marcar el gol definitiu al min. 58, continuant posicionant el primer lloc a la lliga. Així doncs, les classificatòries continuen igual que l’ any passat, amb el Salt com a líder, el Guíxols en segona posició amb 37 punts, i en tercera posició amb el Tordera A amb 33 punts. El proper diumenge jugaran a casa contra el CF Pals, i serà a les cinc de la tarda.

Els del segon equip del CF Tordera no corren la mateixa sort aquesta temporada, i no torna a sumar punts. En el partit de la setmana passada a casa contra l’ Atlètic Silenc, van acabar amb un nou empat, el Tordera va veure escapar tres punts de casa davant s’ un Silenc que només buscava un empat. Els de casa necesitàven els tres punts per escalar posicions. Per tant, continuen en una catorzena posició, amb només dos partits guanyats dels quinze jugats. El proper cap de setmana els del Tordera B visitaran el camp del Cornellà de Ferri, i serà el dissabte a dos quarts de sis de la tarda.