TORNA EL CP TORDERA DESPRÉS DE LES VACANCES DE NADAL


El CP Tordera torna aquest cap de setmana amb força, aquí teniu el calendari de la propera jornada per a tots els equips:

Als benjamins, el primer equip descansarà, mentre que el Benjamí B jugarà a casa contra el FC Martinenc el dissabte a les cinc de la tarda. El mateix dia també jugaran els alevins, a les set de la tarda, el primer equip jugarà fora de casa contra el HC Sentmenat, el segon equip dels alevins competiran en propi camp contra el Girona CH a dos quarts de tres del migdia.

El dia 12 també es jugarà el partit del infantil contra el CH Juneda a tres quarts de quatre de la tarda.

Als juvenils, el primer equip juga diumenge a dos quarts de set de la tarda al camp del CH Lloret A, el juvenil B ho farà al terreny de joc de l’Arenys de Munt el dissabte a les sis de la tarda, pel que fa al juvenil C, juguen a casa contra el CE Noia el divendres a dos quarts de deu del vespre.

El junior juga al pavelló del CP Riudoms el diumenge a dos quarts d’onze del matí.

I ja a les primeres categories, la segona catalana jugarà a casa contra el Mollet HC el dissabte a les sis de la tarda, el 1ª catalana, però, ho farà a casa del HP Tona el dissabte mateix a tres quarts de sis de la tarda.

El primera nacional juga el dissabte a dos quarts de nou del vespre a casa contra el Patin Coruña.