IniciNoticiesEsportsTORNA EL CP TORDERA DESPRÉS DE LES VACANCES DE NADAL

TORNA EL CP TORDERA DESPRÉS DE LES VACANCES DE NADAL

El CP Tordera torna aquest cap de setmana amb força, aquí teniu el calendari de la propera jornada per a tots els equips:

Als benjamins, el primer equip descansarà, mentre que el Benjamí B jugarà a casa contra el FC Martinenc el dissabte a les cinc de la tarda. El mateix dia també jugaran els alevins, a les set de la tarda, el primer equip jugarà fora de casa contra el HC Sentmenat, el segon equip dels alevins competiran en propi camp contra el Girona CH a dos quarts de tres del migdia.

El dia 12 també es jugarà el partit del infantil contra el CH Juneda a tres quarts de quatre de la tarda.

Als juvenils, el primer equip juga diumenge a dos quarts de set de la tarda al camp del CH Lloret A, el juvenil B ho farà al terreny de joc de l’Arenys de Munt el dissabte a les sis de la tarda, pel que fa al juvenil C, juguen a casa contra el CE Noia el divendres a dos quarts de deu del vespre.

El junior juga al pavelló del CP Riudoms el diumenge a dos quarts d’onze del matí.

I ja a les primeres categories, la segona catalana jugarà a casa contra el Mollet HC el dissabte a les sis de la tarda, el 1ª catalana, però, ho farà a casa del HP Tona el dissabte mateix a tres quarts de sis de la tarda.

El primera nacional juga el dissabte a dos quarts de nou del vespre a casa contra el Patin Coruña.

ÚLTIMES NOTÍCIES