L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, DESMENTEIX ELS RUMORS DE CIUTADANS DE TORDERA SOBRE L’ARRIBADA DE VEÏNS DEL BARRI DE LA MINA A LA POBLACIÓ.


Els PSC a l’oposició, va transmetre dijous passat en el ple ordinari, a l’equip de govern de CiU, el rumor que circula pel poble sobre l’arribada a Tordera de veïns del Barri de la Mina de Sant Adrià del Besos, per viure- hi. Concretament, els rumors situen l’arribada dels veïns de la mina a la zona de Mas Jaume i Mas Ros on actualment l’Incasol està fent una actuació residencial. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va voler desmentir els rumors de la ciutadania i assegura que no vindran veïns de la mina a Tordera.

El rumor d’arribada de veïns de la mina, també a circulat en els darrers mesos pels pobles de Calella, Pineda, Malgrat de mar i Palafolls, on els principals responsables de les respectives poblacions s’han afanyat a desmentir.