LA BIBLIOTECA DE TORDERA OBSEQUIA ELS USUARIS AMB UN RECULL DE CONTES DE NADAL DE PERE CALDERS.


Aquest Nadal, la Biblioteca de Tordera obsequiarà amb un llibre de contes nadalencs de Pere Calders a totes les persones que facin ús del servei de préstec fins al 5 de gener, en una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona que es presena sota el títol “Per Nadal, un regal”.

En aquests “8 contes de Nadal”, Pere Calders fa un ús intencionat i subtil de la fantasia i d’altres ingredients tan característics en aquest escriptor barceloní com ara la tendresa, l’humor i l’absurd. Els contes que integren aquest recull es van publicar entre el 1955 (Cròniques de la veritat oculta) i 1992 (L’honor a la deriva). Premi Sant Jordi i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Calders és un dels escriptors més llegits de la literatura catalana, destacant especialment com a contista.
En anys anteriors, la campanya que promou la Diputació de Barcelona “Per Nadal, un regal” va obsequiar els usuaris de les biblioteques amb els llibres El senyor Re sostingut i la senyoreta Mi bemoll, de Jules Verne, i El conte de Nadal de l’Auggie Wren, de Paul Auster.

Finalment, avui i demà la Biblioteca de Tordera obsequiarà tots els usuaris que utilitzin el servei de préstec amb “la bossa de la biblioteca”, un calendari de sobretaula i un punt de llibre editats conjuntament per totes les Biblioteques Municipals del Maresme.