TORDERA ENGEGA DIJOUS LA NOVA EDICIÓ DEL PARC INFANTIL DE NADAL “TAMPATANTAM”


La Regidoria de Joventut, amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci per als més petits durant les vacances de Nadal, promou una nova edició del parc infantil “Tampatantam”.
Del 27 de desembre fins al 5 de gener, el pavelló de la plaça de la Concòrdia serà escenari de jocs inflables, ludoteca, tallers i actuacions variades de música, màgia i malabars. A més, aquest any i com a novetat també s’instal·laran pistes exteriors a la plaça de l’Església i de la Concòrdia, on tindran lloc diferents gimcanes esportives. El regidor de joventut, Marc Unió destaca la bona resposta que ha tingut els darrers anys el parc de nadal.

L’horari del parc de Nadal, que tindrà l’entrada gratuïta, serà d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h (excepte les tardes del 31 de desembre i del 5 de gener i tot el dia 1 de gener, que el parc estarà tancat).

Com els darrers anys també s’oferirà el servei de trenet gratuït i que farà el recorregut itinerant per les parades habituals dels veïnats i del nucli urbà. Entre les activitats ja programades al recinte del pavelló de la plaça de la Concòrdia destaquen l’actuació de Friscu i Edu, el dia 28 a les 17 h, l’actuació del mag Aurelio, el dia 30 a les 12 h i les actuacions del pallasso Miquelet els dies 30 i 4 de gener a les 17 h. El regidor de joventut, Marc Unió avança de cara l’any vinent, que la seva àrea començarà a treballar en temes d’infància.

En el transcurs del parc de nadal hi haurà les actuacions musicals de la Maquinista Dixie Band, que ambientaran els recintes del parc i també els carrers del nucli urbà.