ELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE DONEN EL VIST-I-PLAU AL PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL, EN UNA ASSEMBLEA CELEBRADA AHIR A LA NIT AL LOCAL SOCIAL EMILI VENDRELL.


Els comerciants de Tordera Centre, van donar anit el vist-i-plau a la proposta d’aplicar un pla de dinamització comarcial en els seus comerços. La decisió és va prendre, en una assamblea celebrada ahir al local social Emili Vendrell, que es va allargar fins a la matinada. A l’assamblea i van assistir una trentena de comerciants i van aprovar la proposta per unanimitat. El president de l’associació de comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, valorava positivament el resultat de la reunió.

L’assamblea d’anit, no va posar sobre la taula el tema de peatonalització del Nucli urbà, debat que segons, Josep Borrell, s’haurà de tractar més endavant.

El pla de dinamització comercial, planteja que el nucli antic és converteixi en un centre comercial a cel obert i el seu objectiu és potenciar a curt termini a través de campanyes comercials, l’afluència de consumidors en els seus establiments.