TORDERA DISPOSARÀ EL MES D’ABRIL D’UNA PISTA DE TENIS AMB L’OBJECTIU DE PODER CREAR A CURT TERMINI UN CLUB DE TENIS A TORDERA.


Tordera tindrà a finals del mes d’abril una pista de tennis. Aquesta nova infraestructura arriba després que l’Ajuntament de Tordera hagi signat un conveni amb l’empresa Tennis Master SL, mitjançant el qual el consistori torderenc cedeix l’espai de l’antiga pista de la piscina per ubicar-hi aquesta nova activitat esportiva.
Per la seva banda, l’empresa de tennis serà l’encarregada de fer l’adequació i arranjament de l’espai, situat davant del Parc Prudenci Bertrana. D’entre els objectius fixats a curt termini per aquesta nova activitat destaquen la creació d’una escola de tennis a Tordera, la promoció d’aquest esport a les escoles i l’organització de torneigs i competicions.
A més, l’empresa Tennis Master SL disposarà de servei de lloguer de pista i no descarta a llarg termini poder crear un Club de Tennis a Tordera, tal i com explica, el regidor d’esports, Rafel Matas.

Les obres de condicionament de la pista de tennis, que també serà adaptable a pista de mini tennis, han començat aquesta setmana i es preveu enllestir-les en el període d’un mes.