L’AJUNTAMENT DE TORDERA ENLLESTEIX EL PROJECTE DE MILLORA DE L’URBANITZACIÓ NIAGARA PARK, AMB L’INTENCIÓ QUE LES OBRES COMENCIN EN LES PROPERES SETMANES


L’ajuntament de Tordera, ja té enllestit el projecte de millora de l’urbanització Niagara Park, obra que està previst que s’inicii en properes setmanes. L’assamblea de propietaris de Niagara Park va decidir fa unes setmanes donar el vist-i-plau al projecte i la quantitat econòmica que haurà de pagar cada veí. El projecte de millora de Niagara Park, consisteix en la millora de clavegueram, qualitat de l’aigua, arranjament de carrers i voreres i sotarrement de enllumenat públic. El projecte de millora de Niagara Park, serà finançada íntegrament pels propietaris de l’urbanització i l’ajuntament de Tordera, s’encarregarà de l’execució de les obres. El regidor d’Urbanisme, Arseni Garcia, creu que el projecte suposarà una millora de la qualitat de vida del habitants de l’urbanització.

L’ajuntament de Tordera, té previst reunir-se amb propietaris d’urbanitzacions com Agora Park, Les Ferreres, Roca-Rossa, Mas Mora o Sant Daniel, per tal d’arribar a un acord econòmic i urbanístic amb els veïns i poder continuar les obres de millora en aquestes urbanitzacions.