EL MINISTERI DE FOMENT ADJUDICARÀ AVUI 20 DE MARÇ LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE LA ROTONDA DE CAN BARTOLÍ, AMB UN TERMINI D’EXECUCIÓ DE 3 MESOS.


El ministeri de Foment, adjudicarà avui 20 de març les obres de construcció de la rotonda de Can Bartolí. Precisament, el passat 24 de febrer, el mateix ministeri ja va adjudicar les obres de les rotondes d’entrada a Tordera i a Fibracolor. El termini d’execució de les rotondes d’entrada a Tordera i a Fibracolor, és de 9 mesos, mentre que el termini de finalització de la rotonda de Can Bartolí, serà de 3 mesos. Per tant, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, confia que el proper mes d’octubre ja estiguin enllestides les obres.

Les obres de construcció de les rotondes de Tordera, també inclouran la reforma del pont de la via del tren, un punt molt perillós, a causa del seu mal estat.