DOS ACCIDENTS A LA N-II, DINS EL TERME MUNICIPAL DE TORDERA, EN MENYS DE 30 MINUTS, PROVOQUEN 2 FERITS LLEUS I 1 DE GREU.


Tordera, va viure ahir al vespre, en 30 minuts de diferencia, dos espectaculars accidents a la carretera N-II al seu pas pel nostre terme municipal, amb el resultat de 2 ferits lleus i 1 de greu. Segons els mossos d’esquadra, el primer accident és va produir a dos quarts de 8 del vespre a l’entrada de Tordera pel Camí Ral, quan una furgoneta Benet, matrícula de Barcelona, va sortir de la via amb la posterior caiguda en uns camps continus. L’accident va provocar un ferit lleu i 1 de greu i van necessitar l’ajut dels bombers de Tordera, per poder sortir del vehicle ja que havien quedat atrapats. El ferit lleu, va ser traslladat a l’hospital de Calella i el ferit greu va ser traslladat al clínic de Barcelona on aquesta matinada ha estat operat, segons acaba d’informar els mossos d’esquadra el seu estat actual encara es desconeix. Mitja hora més tard, a les 8 del vespre, és va produir un altra accident a la mateixa N-II a l’altura del pont sobre el riu Tordera. En aquesta ocasió, segons han informat els mossos d’esquadra i la policia local, una motocicleta hauria fet una maniobra d’avançament incorrecta, col·lisionan posteriorment amb un turisme. El conductor de la motocicleta va resultar ferit lleu. Segons acaba d’informar la policia local, cap dels ferits o implicats en els dos accident d’ahir eren veïns de Tordera. Els dos accidents, van provocar llargues cues a la N-II de Can Bartolí direcció a Malgrat de Mar i de la rotonda de Mas Reixach direcció a la mateixa cruïlla. Al lloc dels fets si van desplaçar dotacions de mossos d’esquadra, policia local, diverses ambulacies i un vehicle de bombers.