LA FEDERACIÓ DE CONVERGENCIA I UNIÓ A TORDERA PARLA SOBRE ELS JOVES EN UNA TAULA RODONA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ.


La federació de Convergència i Unió a Tordera va organitzar dissabte, una taula rodona per parlar sobre els joves i la seva visió sobre el futur municipal i autonòmic. Entre els ponents hi havia l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, el secretari general de la JNC, Albert Batalla i la presidenta de la JNC al Maresme, Susanna Romero. L’alcalde de Tordera i Candidat de la federació a les eleccions municipals, Joan Carles Garcia, explicava que la xerrada pretenia copsar les necessitats i pensaments dels joves de Tordera.

El president de la JNC a Tordera, Albert Planas, va valorar l’activitat de positiva i interessant pels joves.

La taula rodona, va aplegar una trentena de persones a l’auditori del teatre clavé.