IniciNoticiesPolíticaCONVERGÈNCIA I UNIÓ I EL PSC COMENCEN A MOURE FITXA DE CARA...

CONVERGÈNCIA I UNIÓ I EL PSC COMENCEN A MOURE FITXA DE CARA LES ELECCIONS MUNICIPALS, AMB L’ANUNCI DE CANDIDATS A LES RESPECTIVES LLISTES ELECTORALS.

La cursa electoral a Tordera ja ha començat. La federació de Convergència i Unió i el PSC a Tordera, han fet públic aquest passat cap de setmana, alguns noms de les seves respectives llistes electorals. El PSC de Tordera va aprovar dissabte a la tarda per unanimitat de la seva assamblea la llista electoral del grup socialista a Tordera. El PSC té previst presentar en les properes setmanes oficialment la seva llista electoral, tot i això, és pot confirmar que Jaume Romeguera i Ferrer, alcalde de Tordera entre els anys 1983 i 1995 ocuparà el quart lloc de la llista, i per tant, és molt provable el seu retorn a l’Ajuntament. La portaveu i candidata del PSC a Tordera, Conxita Rodriguez, feia un balanç positiu de l’assamblea i avançava que Jaume Romaguera tornarà a la política activa.

El número 2 de la llista socialista continua sent com el 1999 Josep Romaguera, germà de l’exalcalde. Al tercer lloc s’incorpora David Grimal, empresari de 38 anys i independent. En el cinquè lloc hi ha Montse de Diego, de 49 anys, i és portaveu de l’associació Cultural i Recreativa Pere Cot, i també és independent. Antonio Fernández, president de l’associació de veïns de Sant Andreu i militant del PSC, puja als primers llocs i ocupa el sisè. La regidora Carmen Fernández passa del tercer lloc del 1999 al setè. El vuitè i el novè llocs també l’ocupen cares noves: Pilar Campos, de 57 anys, i membre de la junta de la urbanització Àgora Park i Ester Agell, de 20 anys, i estudiant d’enginyeria, que va ser pubilla del 2001.
D’altra banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va anunciar també el passat dissabte, que el jove de 23 anys, Josep Llorens, estudiant de humanitats i que exerceix de professor, ocuparà un dels llocs capdavanters de la candidatura de la federació de Convergència i unió a Tordera. Josep Llorens, és membre de Ràdio Tordera i jugador del club futbol Tordera. D’aquest manera, Josep Llorens, habitual locutor dels serveis informatius de Ràdio Tordera, deixarà desenvolupar la seva tasca informativa.

ÚLTIMES NOTÍCIES