L’ASSOCIACIÓ EL CRIT IMPULSA A TORDERA UN REFERÈNDUM SOBRE LA GUERRA.


L’associació juvenil “El Crit” impulsarà a Tordera la proposta de la plataforma “Aturem la guerra” de fer consultes o referèndums als pobles per tal que els ciutadans puguin expressar la seva opinió sobre el conflicte bèl·lic. Per aquest motiu, El Crit amb la col·laboració de diverses entitats, convida a tots els ciutadans de Tordera ha expressar la seva opinió a través del referèndum o consulta que es portarà a terme dissabte a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, de 9 del matí a 9 del vespre. Per la seva banda, el grup per la pau del Institut Lluís Companys de Tordera, també efectuarà la consulta divendres al matí als estudiants. Segons, Albert Galzeran, membre del grup EL Crit, la consulta permetrà conèixer l’opinió dels torderencs respecte a la guerra.

Un cop estigui comptabilitzat el resultat, s’enviarà a la plataforma aturem la guerra, per que aquesta la presenti al congrés de diputats.