LA SECCIÓ LOCAL D’ERC A TORDERA PRESENTA UNA PROPOSTA DE MOCIÓ DE PLE PER DECLARAR TORDERA “AJUNTAMENT PER LA PAU”.


La secció local d’ERC a Tordera, va introduir dilluns al registre de l’ajuntament, una proposta de moció, emplaçant a l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, inclogui en l’ordre del dia del proper ple municipal, una mocio per declarar Tordera “Ajuntament per la Pau”. El portaveu i candidat d’ERC a Tordera, Bernat Costas, ha explicat les propostes que contempla la declaració “Ajuntament per la Pau”.

Entre les propostes de la declaració destaquen que els ajuntaments poden assumir un paper actiu en la difusió de la Cultura de Pau. El municipi també pot intervenir directament per fomentar la pau dintre del propi àmbit d’actuació, també es poden comprometre formalment i públicament a prendre tota una sèrie de mesures per desmilitaritzar els seus municipis i convertir-se en agents de pacificació.