LA REGIDORIA DE CULTURA TANCA EL PERÍODE D’ENTREGA DE TREBALLS PER PARTICIPAR AL CERTAMEN LITERARI SANT JORDI 2003, AMB 123 TREBALLS


La regidoria de cultura de l’Ajuntament de Tordera va tancar, el passat dilluns, 24 de març, el període de presentació dels treballs del concurs literari Sant Jordi, amb 123 treballs. Aquesta xifra és superior als 65 treballs presentats en l’edició del 2002. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Maria Àngels Cayró, ha destacat l’increment de participants en el concurs d’enguany, que gairebé s’han duplicat.

El veredicte del jurat es farà públic els dies 22 i 23 d?abril. El dia 22 es coneixeran els guanyadors de la categoria d’adults i es presentarà la publicació del llibre del treball guanyador del premi de recerca local “Salvador Vendrell”. El dia 23 es farà públic el veredicte del concurs en les categories infantil i juvenil, i també del concurs de punts de llibre. El mateix dia es farà la presentació del llibre “esguards”, que recull les obres guanyadores de l’edició premis Sant Jordi 2002.