L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PER AVUI L’ÚLTIM PLE ORDINARI DE LA LEGISLATURA.


L’ajuntament de Tordera, ha convocat per aquest vespre, ple ordinari amb tres punts en l’ordre del dia. El ple portarà l’aprovació provisional del Text refós de la revisió del Pla general d’ordenació urbana municipal, l’aprovació definitiva del pressupost consolidat de l’Ajuntament de Tordera, dels seus organismes autònoms i de l’empresa municipal Tordera Urbanística Activa, SL, per a l’any 2003 i de les plantilles i Aprovarà la modificació de l’Estudi de detall del sector 15 de Fibracolor. El ple també debatra la proposta d’ERC, de nomenar Tordera “Ajuntament per la Pau”, el candidat d’ERC a Tordera, Bernat Costas, explica el contingut de la mocio.

La sessió acabarà amb torn obert a precs i preguntes. El d’avui, serà l’últim ple ordinari abans de les eleccions municipals del 25 de maig. El ple se celebrarà a l’auditori del teatre clavé a les 9 del vespre i serà retransmès per Ràdio Tordera.