LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL TINDRÀ ENGUANY MÉS PARTICIPACIÓ QUE MAI, AMB 65 MEMBRES DE LES ENTITATS DE TORDERA.


L’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera, ja té preparats els eixos principals en els quals es basarà la III Jornada d’Associacionisme Local que aquest any es celebrarà el dia 29 de març al Teatre Clavé. Enguany, es superarà la participació de les entitats respecte les dues anteriors edicions. Així ho confirmava a Ràdio Tordera, el regidor de participació ciutadana, Quim Matas.

El programa de la III Jornada estableix, com en edicions anteriors, un apartat de conferències durant el matí i els tallers de treball durant la tarda. Aquest any les conferències seran a càrrec de Jordi Sànchez Picanyol, director de ciència política de la UB i director de la Fundació Jaume Bofill, d’Albert de Gregorio, gerent del col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, i a càrrec de Raimon Bergós, advocat i secretari general de la Coordinadora Catalana de Fundacions.
Els tallers, per altra banda, estaran impartits pels tècnics de la Fundació Pere Tarrés i tractaran els aspectes de la fiscalitat, la nova cultura organitzativa (el treball en xarxa) i les tècniques de negociació i resolució de conflictes per entitats,
La jornada finalitzarà amb un torn obert d’intervencions, l’exposició de les conclusions i l’acte de cloenda. Seguidament, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot prepara l’obra inédita “A repèl Tourdera”, una parodia del programa televisiu “A pèl” que TV3 va emetre l’estiu passat des del Teatre Clavé. L’obra “A repèl Tourdera”, està escrita pel jove torderenc, Joan Mas i Pimas. Un dels actors de la comèdia, Joan Grimal, asegura que per una persona de fora de Tordera, serà difícil entendre l’humor de la parodia, ja que tracta sobre temes locals.

L’obra, que està dirigida per Cristina Llobet, es podrà veure el dissabte, a les 10 del vespre i diumenge, a les 7 de la tarda al Teatre Clavé.
Per tercer any consecutiu l’Àrea de Serveis Personals es proposa amb aquesta Jornada crear un espai de reflexió i debat sobre el present i futur de l’associacionisme a Tordera, tot facilitant elements i estris per a la millora de la gestió i la funció de les entitats, tal i com explica el regidor de participació ciutadana, Quim Matas.

La III jornada d’associacionisme, s’iniciarà a les 9 del matí, amb una benvinguda als participants i està prevista la seva finalització a les 7 de la tarda amb les conclusions.