L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL TEXT REFÓS DEL PLA GENERAL DE TORDERA QUE A DE PERMETRE LA SEVA VIGÈNCIA BEN AVIAT.


L’ajuntament de Tordera, va aprovar anit amb els vots en contra del PSC a l’oposició, el text refós del pla general de Tordera que ha de permetre donar vigència el pla general aprovat fa uns mesos. La comissió provincial d’urbanisme, va demanar a l’ajuntament que s’incorporés diverses modificacions tècniques dins el pla general de Tordera, per tal d’aprovar-la. La portaveu i candidata del PSC, Conxita Rodriguez, va demanar deixar el punt sobre la taula, argumentant que s’hauria d’haver reunit la comissió afectada pels canvis demanats per la comissió provincial i la comissió política abans d’aprovar el text refós al ple.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha explicat que aquest és l’últim tràmit que havia de fer l’ajuntament i que un cop la comissió provincial d’urbanisme doni el vist-i-plau al text refós, el pla general ja serà vigent.

L’ajuntament de Tordera, va aprovar ahir per unanimitat la moció presentada pel grup ERC a Tordera, per decretar Tordera “Ajuntament per la Pau”. El ple ordinari d’ahir va ser l’últim del mandat, abans de les properes eleccions municipals del 25 de maig.