LA III JORNADA D’ASSOCIACIONISME DE TORDERA, REUNEIX AL TEATRE CLAVÉ MÉS DE 70 MEMBRES DE LES ENTITATS DEL POBLE.


El teatre clavé va ser escenari, dissabte de la III Jornada d’Associacionisme Local . Enguany, es va superar la participació de les entitats respecte les dues anteriors edicions amb més de 70 membres.
El programa de la III Jornada va consistir en un apartat de conferències durant el matí i els tallers de treball durant la tarda. Aquest any les conferències van ser a càrrec de Jordi Sànchez Picanyol, director de ciència política de la UB i director de la Fundació Jaume Bofill, d’Albert de Gregorio, gerent del col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, i a càrrec de Raimon Bergós, advocat i secretari general de la Coordinadora Catalana de Fundacions.
Els tallers, per altra banda, van ser impartits pels tècnics de la Fundació Pere Tarrés i ven tractar els aspectes de la fiscalitat, la nova cultura organitzativa (el treball en xarxa) i les tècniques de negociació i resolució de conflictes per entitats. El regidor de participació Ciutadana, Quim Matas, feia balanç de les jornades.

La III jornada d’associacionisme, va finalitzar amb les conclusions del participants i amb ganes de repetir l’iniciativa en properes edicions.