UN VEÍ DE TORDERA ACUSAT D’AGREDIR SEXUALMENT DE LA SEVA EXDONA DECLARA QUE ELLA EL VA CITAR PER RESTABLIR LA RELACIÓ.


El veí de Tordera acusat d’agredir sexualment la seva exdona el 28 de setembre de l’any 2000 al domicili d’ella ha declarat aquest matí, durant el judici que s’ha celebrat a l’Audiència de Barcelona, que la dona el va citar el dia dels fets a casa seva per mirar de restablir la seva relació matrimonial. L’home ha afegit que les relacions sexuals que van mantenir el dia dels fets van ser consentides i que no entén per què la dona va sortir corrents després. La denunciant ha declarat que la seva filla va deixar-se la porta de casa oberta i que, de cop i volta, es va trobar l’acusat a la seva habitació. Segons la seva versió, llavors la va violar. La denunciant ha explicat també durant la vista oral celebrada a la sala de la secció vuitena de l’Audiència de Barcelona que el seu exmarit estava molt agressiu i violent i que durant el desenvolupament dels fets la va insultar i colpejar diverses vegades. La dona ha afegit que l’acusat va arrencar-li la samarreta i les calces que portava posades per estar per casa i que posteriorment va penetrar-la vaginal i analment.

Finalment, la presumpta víctima ha declarat que va aconseguir escapar-se corrents completament nua del domicili mentre l’home es netejava amb una tovallola.

Segons l’escrit del Ministeri Fiscal, els fets van passar el 28 de setembre de l’any 2000 quan l’acusat, cap a tres quarts de nou del matí, va accedir al domicili de la seva exdona situat a la localitat de Tordera. Un cop al interior de la casa, Pedro C.C. va dirigir-se a l’habitació de la denunciant, i tot i la negativa d’aquesta, l’acusat va arrencar-li la roba i la va penetrar vaginal i analment ejaculant a sobre del llit. El mateix escrit de la fiscalia afegeix que l’acusat va actuar mitjançant la força i va colpejar el cos de la dona en reiterades ocasions provocant-li diverses lesions als braços i a les cames. Aquests fets, segons la Fiscalia, són constitutius d’un delicte d’agressió sexual per la qual cosa sol·licita una pena de 9 anys de presó per al presumpte agressor. A més, el fiscal sol·licita una indemnització de 18.000 euros per a la víctima pels danys patits.