EL PORTAVEU DEL PARTIT POPULAR A TORDERA, JOSEP PERTEGAS DIMITEIX DEL CÀRREC PER DISCREPÀNCIES AMB EL PARTIT I TOT APUNTA QUE EL PP NO PRESENTARÀ LLISTA A TORDERA.


El número 2 de les passades eleccions municipals de Tordera pel Partit Popular i actual portaveu, Josep Pertegas, va anunciar dijous passat a l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i als responsables polítics del poble la seva dimissió com a portaveu del Partit Popular per diverses discrepàncies amb el seu partit.
Josep Pertegas, ha explicat els motius pels quals deixa el seu càrrec de portaveu del Partit Popular.

Josep Pertegas apunta que aquest afer podria indicar que el Partit Popular no presentés llista electoral a Tordera el proper 25 de maig, tot i que fonts comarcals del Partit Popular, consultades pels serveis informatius de Ràdio Tordera, han afirmat que encara estan negociant amb algunes persones per intentar formar llista a Tordera.

Pertegas, també valora la desició de molts regidors del Partit Popular de Catalunya que han deixat els darrers dies els seus càrrecs en consistoris.

Amb la dimissió de Josep Pertegas com a portaveu del PP, aquest grup polític queda sense cap representant visible a la nostre població.