L’ADJUDICACIÓ DE LES OBRES DE LA ROTONDA DE CAN BARTOLÍ, QUEDA DESERTA I L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCÍA, DIU QUE NO ESTÀ DISPOSAT A ESPERAR MÉS.


Cap empresa s’ha decidit a presentar un pressupost per dur a terme les obres de construcció del giratori de Can Bartolí. Segons l’alcalde de Tordera, Joan Carles García, el problema rau en el fet que aquesta obra es posava a sorteig juntament amb dues obres més, a Santander i Marbella. La solució sembla passar per negociar l’adjudicació de les obres mitjançant el sistema del procediment negociat. D’aquesta manera, les obres del giratori de Can Bartolí podrien quedar adjudicades d’aquí a un mes. Si finalment, això no fos així, Joan Carles García ha assegurat que no està disposat a esperar més.

Segons la portaveu i candidata del PSC, Conxita Rodriguez, el resultat final de l’adjudicació era previsible per la mala gestió de l’equip de govern en tot l’afer.

Pel que fa a les obres dels giratoris d’entrada a Tordera i Fibracolor ja estan adjudicades i sembla que s’executaran abans de l?octubre, dins del plaç previst.