EL CONSELLER DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES, FELIP PUIG, INAUGURARÀ EL PROPER DIVENDRES LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA QUE ENGUANY COMPTARÀ AMB UNA MOSTRA D’ENTITATS I DIVERSES NOVETATS.


El conseller de política territorial i obres públiques de la generalitat de Catalunya, Felip Puig serà l’encarregat d’inaugurar al proper divendres, 11 d’abril la 26è edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera. La mostra multisectorial es celebrarà els dies 11, 12 i 13 d’abril al parc Prudenci Bertrana. Les novetats d’enguany de la Fira Mercat del Ram es fonamenten sobre dos eixos bàsics: la participació ciutadana i l’impuls de les noves tecnologies. A banda d’aquestes novetats, es manté la iniciativa de l’any passat de fer partícep el sector de la restauració amb el Plat de la fira. El director de la Fira mercat del Ram, Rafel Matas, ha destacat l’arribada de nous expositors a la fira, gràcies a la difusió del certamen.

Aquest any hi haurà un espai integre i destacat per als estands de les entitats i associacions local a la Mostra d’associacionisme, on cadascuna d’elles podrà divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius.

El director del certamen, Rafel Matas, ha explicat el paper de les entitats enguany a la fira.

Paral·lelament, i aprofitant l’aparador de la Fira Mercat del Ram, les entitats locals s’encarregaran de la gestió d’un estand destinat a la venda de productes gallecs que es trobarà inclòs en la Mostra d’associacions del certamen. Els beneficies que s’obtinguin de les vendes s’enviaran al municipi gallec de Carnota, amb l’objectiu que els inverteixin en la compra de material o en el manteniment de les seves infraestructures, malmeses pel desastre del Prestige. Aquest any, el comitè organitzador també premiarà la millor novetat del certamen, per aquest motiu els expositors que presentin novetats hauran d’instal·lar en un lloc destacat del seu estand el producte innovador que volen donar a conèixer. L’ajuntament de Tordera, també apostarà enguany per les noves tecnologies i instal·larà una web-cam a l’estand de l’ajuntament que utilitzarà el sistema fotomató. Les imatges que s’enregistrin es publicaran al final de la jornada en un espai exclusiu de la web municipal. El regidor de promoció econòmica i director de la Fira Mercat del Ram, Rafel Matas, serà el convidat el proper dimecres, en l’entrevista dels serveis informatius on parlarà sobre totes les novetats de la fira mercat del ram que s’inaugurarà el proper divendres a dos quarts de 5 de la tarda.