UN CENTENAR DE TORDERENCS HOMENATGEN A LES VÍCTIMES CIVILS DE LA GUERRA A L’IRAQ AMB L’ENCESA DE MÉS DE 700 ESPELMES A LA PLAÇA RABERT.


L’associació juvenil El Crit, va organitzar dissabte un acte en homenatge a les víctimes civils de la guerra a l’Iraq. Un centenar de torderencs, es van aplegar a la plaça rabert on van encendre més de 700 espelmes en record a tots els morts i van fer un minut de silenci i la lectura de dos poemes sobre la guerra amb l’acompanyament de violí. El president del Crit, Albert Galceran, valorava positivament l’acte.

El mateix dissabte, El crit i diverses entitats, van constituir una plataforma per la pau a Tordera. Albert Galceran, ha confirmat les primeres activitats de la plataforma per la propera fira mercat del ram.

La plataforma per la Pau a Tordera, està formada per entitats i particulars amb l’intenció de mobilitzar al poble en contra de la guerra.