LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA TANCA LES SEVES PORTES AMB UN ÈXIT DE VISITANTS I D’ACTIVITATS, I AMB LA CONSOLIDACIÓ DE LA MOSTRA D’ENTITATS.


El conseller de política territorial i obres públiques de la generalitat de Catalunya, Felip Puig va inaugurar divendres la 26è edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera. Les novetats d’enguany de la Fira Mercat del Ram van ser la participació ciutadana i l’impuls de les noves tecnologies.
Aquest any, la fira del ram va incloure un espai integre i destacat per als estands de les entitats i associacions local a la Mostra d’associacionisme, on cadascuna d’elles podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. El director del certamen, Rafel Matas, ha destacat la figura de les entitats a la fira d’enguany.

Paral·lelament, i aprofitant l’aparador de la Fira Mercat del Ram, les entitats locals s’han encarregat de la gestió d’un estand destinat a la venda de productes gallecs que es trobarà inclòs en la Mostra d’associacions del certamen. Els beneficis que s’obtinguin de les vendes s’enviaran al municipi gallec de Carnota, amb l’objectiu que els inverteixin en la compra de material o en el manteniment de les seves infraestructures, malmeses pel desastre del Prestige. L’ajuntament de Tordera, també ha apostat enguany per les noves tecnologies amb l’instal·lació d’una web-cam a l’estand de l’ajuntament que utilitzava el sistema fotomató. Les imatges enregistrades es publicaran en un espai exclusiu de la web municipal. Finalment, els restauradors de Tordera han presentat el Plat de la fira, que és una iniciativa que es va posar en marxa en l’edició passada. L’objectiu era promocionar la gastronomia local. La 26è edició de la fira mercat del ram, va finalitzar anit amb la 4rta edició de la passarel·la de moda i disseny, que va aplegar a la pista coberta de l’amistat centenars de persones. Rafel Matas, ha valorat el fi de fira com de molt encertat.

Per últim, l’ajuntament de Tordera a banda de premiar la millor innovació també atorgarà 300 euros més un ordinador a l’entitat més activa durant la fira; també es premiara a la que doni un millor disseny als seus continguts i a la que fomenti en major grau els valors civics i socials, la participació ciutadana o la solidaritat. La 26è edició de la fira mercat del ram, va finalitzar anit amb la 4rta edició de la passarel·la de moda i disseny, que va aplegar a la pista coberta de l’amistat centenars de persones.