LA PORTAVEU I CANDIDATA DEL PSC, CONXITA RODRIGUEZ CREU QUE ELS SERVEIS PERSONALS COMPTEN AMB GRANS PROFESSIONALS PERÒ HI MANCA DIRECTIUS POLÍTIQUES. L’ALCALDE I CANDIDAT DE LA FEDERACIÓ DE CIU, JOAN CARLES GARCIA, PENSA QUE LA MANERA D’ACTUAR DEL GOVERN ÉS COHERENT I QUE EL SEU PARTIT HA DEMOSTRAT QUE ELS SERVEIS A LES PERSONES SÓN IMPRESCINDIBLES. AQUESTES VAREN SER DUES DE LES CONCLUSIONS ANIT EN LA PRIMERA TERTÚLIA POLÍTICA ORGANITZADA PER RÀDIO TORDERA, SOBRE ELS SERVEIS PERSONALS.


Els serveis informatius de Ràdio Tordera, van començar anit la programació especial de pre-campanya electoral amb una tertúlia amb els representants polítics de l’ajuntament de Tordera, per fer balanç dels serveis personals. A l’acte i van participar pel PSC, la seva portaveu i candidata, Conxita Rodriguez i per part de CiU, l’alcalde i candidat, Joan Carles Garcia. El representant de Tordera alternativa independent, Lluis Barrera, va declinar l’invitació per motius personals, tot i que va assegurar que assistirà d’aqui a dues setmanes a l’habitual entrevista dels serveis informatius el dimecres amb el regidors del consistori, per tal de fer una valoració del mandat.

La tertulia va mostrar, al llarg de la seva emissió, les diferències de pensament entre els dos grups municipals en serveis com la recollida d’escombraries, els serveis urbanístics o la participació ciutadana. La portaveu i candidata del PSC, Conxita Rodriguez, va assegurar que Tordera compta amb un equip de grans professionals dins les àrees de serveis personals, tot i la manca de directius polítiques. Segons Rodriguez, els PSC ha sigut responsable en la seva feina en els darrers quatre anys.

L’alcalde i Candidat de CiU, Joan Carles Garcia, va assegurar que el govern ha demostrat que els serveis a les persones són imprescindibles. Segons Garcia, primer s’ha de creure amb les llibertats personals i desprès amb les llibertats col·lectives. Joan Carles Garcia, va assegurar que la gestió de l’equip de govern en serveis personals a estat coherent.

La tertúlia política emesa ahir en directe per Ràdio Tordera és repetirà dissabte de 2 a 3 del migdia. El proper tema que és posarà sobre la taula en la propera tertulia serà la planificació estratègica de Tordera, que en principi s’emetrà el dilluns, 28 d’abril.