EL PARTIT POPULAR DEL MARESME, CONFIRMA QUE PRESENTARÀ LLISTA ELECTORAL A TORDERA, ENCAPÇALADA PER DAVID TORDERA, COSÍ DE LA PORTAVEU DEL PARLAMENT DE CATALUNYA PEL PARTIT POPULAR, ALICIA SANCHEZ CAMACHO.


El partit popular del maresme, ha confirmat aquest matí que presentarà llista electoral a Tordera, a només 4 dies de la data límit de presentació de candidatures. La secció local de Tordera del partit popular, estarà encapçalda per David Tordera, que és cosí de la portaveu del PP al parlament de Catalunya, Alicia Sanchez Camacho. El secretari d’organització del partit popular al maresme, Jose Manuel Lopez, ha confirmat en la següent entrevista a Ràdio Tordera, la presentació de llista a Tordera.

El candidat del Partit Popular a la nostra població, David Tordera, ha refusat fer cap tipus de declaració fins que el seu partit faci la presentació oficial de la llista en un acte públic.