EL GRUP MOVIMENT ALTERNATIU DE TORDERA ES PRESENTA AVUI ALS TORDERENCS EN UN ACTE AL LOCAL SOCIAL EMILI VENDRELL.


Desprès de molts rumors, divendres passat és va donar a conèixer una plataforma d’independents a Tordera, amb l’intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals.
El grup s’anomena “Moviment Alternatiu Tordera” i es presenta oficialment avui a dos quarts de 9 del vespre a l’Emili Vendrell. L’acte consistirà en tres apartats. Primer es farà una conferència titulada “més que un partit, un moviment ciutadà” a càrrec d’Albert Turon, seguidament el president del Cadma-Naturalistes, Josep Alsina, explicarà els eixos bàsics de treball entre els qual hi haurà el model de poble; desenvolupament sostenible, compromís local, participació ciutadana i millorar serveis públics. Finalment, Josep Maria Puig i Jordi Perez faran la presentació oficial del partit i la llista.