EL MOVIMENT ALTERNATIU TORDERA ES PRESENTA OFICIALMENT AMB UNA LLISTA JOVE I ENCAPÇALADA PER JOSEP ALSINA.


El local social Emili Vendrell, va quedar ahir petit en la presentació oficial del grup moviment alternatiu Tordera. Unes 150 persones aproximadament, van escoltar les propostes del nou moviment ciutadà. L’acte es va iniciar amb el parlament, del número 3 de la candidatura, Albert Turon, que va explicar l’origen del moviment alternatiu tordera i va assegura que tenen ganes de treballar pel poble i que la seva alternativa es jove, real i diferent. Seguidament, l’alcaldable del Moviment alternatiu Tordera, Josep Alsina, va explicar als assistents els eixos bàsics de propostes de treball. Segons Josep Alsina, cal saber quin model de poble es vol, i a partir d’aquí fer un desenvolupament sostenible, ordenat i que cobreixi les necessitats del poble. Josep Alsina, recorda que el grup a sorgit perquè són gent que vol treballar pel poble i amb les mans lliures per decidir el seu futur.

Entre les propostes presentades, Josep Alsina va expressar l’intenció de potenciar els trets d’identitat pròpia de Tordera; El moviment alternatiu, vol acabar amb els consells municipals i substituir-les per assambleas d’entitats que tinguin autonomia per prendre decisions. Josep Alsina, també demana que les entitats, associocions veïnals i col·lectius puguin participar en l’elaboració dels pressupostos municipals. Pel que les infraestructures, Josep Alsina, va anunciar un projecte de dinamització del riu tordera amb una zona de passeig, per tal d’obrir el riu al poble, la millora i ampliació de la llar d’avis can compte, un casal de joves i la millora de les instal·lacions esportives. L’alcaldable del moviment alternatiu Tordera, Josep Alsina, explica aquestes propostes de treball.

La Llista que està encapçalada per Josep Alsina, també està formada per Jordi Perez, Albert Turon, Sara Xampeny, Arnal Roca, Josep Maria Puig, Patricia Gras, Martí Riera, Montse Mateu, Albert Martin, Santi Serra, Susanna Benedicto, Conxita Berney, Jose Tarifa, Sara Nicolau, Javi Intxausti, Sandra Altea, Joaquim Barceló, Vanessa Fernandez i Salvador Algiral. El moviment alternatiu Tordera, té previst reunir-se a partir d’ara amb les entitats i amb els diversos veïnals per tal de presentar-los les seves propostes de futur.