IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DEL CV TORDERA SÈNIOR MASCULÍ CONTRA EL MANRESA, MENTRE QUE EL...

VICTÒRIA DEL CV TORDERA SÈNIOR MASCULÍ CONTRA EL MANRESA, MENTRE QUE EL CV TORDERA FEMENÍ SUMA UNA NOVA DERROTA

El CV Tordera sènior masculí va guanyar a casa contra el vòlei Manresa, on va tenir casi tot el partit dominat, amb els resultats de 20-25 el primer set, 25-23 el segon set, 22-25 el tercer, 25-23 el quart set i 15-12 el cinquè set, quedant així un resultat al marcador de 3-2. Així doncs en les classificacions es situa en una cinquena posició amb onze partits jugats dels quals n’ ha guanyat sis, la graella la lideren el CV Torredembarra, el Vilanova i el vòlei 6 Manresa. El proper partit el trobem després de vacances, exactament,e Tordera tornarà el dia 13 contra el Sant Just.

Mala sort per el CV Tordera femení, doncs han perdut a Bordils per 3-0, en un partit on l’ amfitrió va tenir totalment dominat el partit en tot moment, amb uns resultats de 25-15, 25-11 i 25-20 el tercer set. Per tant, baixa un esglaó i es situen en onzena posició, en una classificació liderada pel CV Cornellà, el Tornem Vòlei i el CV Barberà. A al tornada de reis, descansaran, per tant, no serà fins ben entrat el gener que no jugaran.