VICTÒRIA DEL CV TORDERA SÈNIOR MASCULÍ CONTRA EL MANRESA, MENTRE QUE EL CV TORDERA FEMENÍ SUMA UNA NOVA DERROTA


El CV Tordera sènior masculí va guanyar a casa contra el vòlei Manresa, on va tenir casi tot el partit dominat, amb els resultats de 20-25 el primer set, 25-23 el segon set, 22-25 el tercer, 25-23 el quart set i 15-12 el cinquè set, quedant així un resultat al marcador de 3-2. Així doncs en les classificacions es situa en una cinquena posició amb onze partits jugats dels quals n’ ha guanyat sis, la graella la lideren el CV Torredembarra, el Vilanova i el vòlei 6 Manresa. El proper partit el trobem després de vacances, exactament,e Tordera tornarà el dia 13 contra el Sant Just.

Mala sort per el CV Tordera femení, doncs han perdut a Bordils per 3-0, en un partit on l’ amfitrió va tenir totalment dominat el partit en tot moment, amb uns resultats de 25-15, 25-11 i 25-20 el tercer set. Per tant, baixa un esglaó i es situen en onzena posició, en una classificació liderada pel CV Cornellà, el Tornem Vòlei i el CV Barberà. A al tornada de reis, descansaran, per tant, no serà fins ben entrat el gener que no jugaran.