LA REGIDORIA DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS SANT JORDI EN LES CATEGORIES INFANTIL I JUVENIL I REALITZA LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ESGUARDS.


L’auditori del Teatre Clavé, va ser escenari anit, del lliurament de premis del concurs de Sant Jordi, en les categories infantil i Juvenil. Enguany la participació en el concurs ha superat les xifres de anteriors edicions. En la categoria Infantil de 6 a 9 anys en Prosa, el segon premi va ser per Daniel Piñeiro i el primer per Pol Torrent, en poesia es va atorgar un accèssit a Mireia Angelats, el segon premi se’l va endur David Gelmà, que ens explica el contingut del poema.

El primer premi en poesia va recaure en Sergi Camps. En la categoria Infantil B de 9 a 12 anys en prosa el segon premi va ser per Bernat Rangil i el primer per Alba Gord. En poesia, el jurat va atorgar un accèssit a Gerard Leon, el segon premi va recaure en Andrea Avilés i el primer en Juanjo Contreras. En la categoria Juvenil C de 12 a 14 anys, en prosa el jurat va atorgar un accèssit a Jordi Ciurana, el segon premi se’l va endur Ivan Piñeiro i el primer Marta Algelats. En poesia, es va atorgar un accèssit a Jordi Romaguera, el segon premi va ser per Marta Angelats i el primer per Núria Costas, la poetessa ens explica l’argument del seu treball.

En la categoria Juvenil D de 15 a 18 anys, en prosa en segon premi va ser per Mariona Teixidor i el primer va quedar desert. En poesia el segon premi va ser compartit per Marta Dalmau i Ècate Bernades i el primer va ser per Karen Madrid, que ens parla sobre la poesia.

Els punts de llibre guardonats varen ser en la categoria de 3 a 5 anys Aleix Freixas; de 6 a 12 anys Selene cantero; de 13 a 16 anys Cristina Pérez; i a partir de 17 anys Anabel Garcia. L’acte d’anit va servir per presentar el llibre esguards que recull els treballs guanyadors en la passada edició del concurs. La regidora de cultura, maria angels Cayro, valorava molt positivament la participació en el concurs.

Avui, a les 8 del vespre a la biblioteca municipal, és farà la presentació de la novel·la infantil “Quinito, quin curs el teu”, del torderenc Joaquim Haro i amb Il·lustracions de Miquel Rabert. L’escriptor torderenc, Joaquim Haro, ens explica les seves sensacions amb el nou llibre en la següent entrevista.